piatok 28. augusta 2015

Ahojtee :)

Dnes vám napíšem zasa recenziu alebo skôr odporučenie na jeden eshop. Dresslink:  http://www.dresslink.com     
 Je to síce ázijsky eshop ale nájdete tam naozaj všetko. Ale keby že tam idete nakupovať a vyberiete si produkt tak vždy dole máte tabuľku podľa ktorej si môžete zistiť akú máte veľkosť. Alebo pri cene mate že What size am I? tam si tiež môžete zistiť akú veľkosť máte. Predsa len je u nich napríklad veľkosť M maličká čiže zodpovedá veľkosti S možno aj XS (aziatky sú veľmi chudučké to preto). Nikdy neviete čo vám príde (pokiaľ ste teda nedostali na tu danú vec odporučenie od človeka ktorý ju má). Takže je to skôr risk. Ale za ceny ktoré tam majú sa to oplatí. 

    Na obrázku môžete vidieť že na eshope sú rôzne kategórie ako napr bižutéria kabelky kozmetika a oblečenie. Samozrejme je tam aj pre mužov a deti. Možno sa budete čudovať (pokiaľ ste ešte nenakupovali na dresslink) ako je to s poštovným. Na takýchto eshopoch to máte podľa váhy. Čiže keď si kúpite nejaký kabát tak si priplatíte na poštovnom. Alebo keď chcete aby vám to prišlo rýchlejšie tak si môžete vybrať do koľkých dní to chcete mať doma. Keď to chcete tak do týždňa alebo aj skôr tak si priplatíte zasa za poštovné. No potom mate nejakú sumu ktorú presiahnete a mate poštovné zadarmo (tak sa skúste popýtať aj kamarátok aby sa to navýšilo). Pokiaľ si to dáte poslať tak aby ste mali najlacnejšie poštovné tak vám to príde do 2 alebo 3 týždňov. :))
Celkovo si myslím že už len kvôli cene to môžete risknúť. Niektoré veci môžu mať horšiu kvalitu ale niektoré zas kvalitu H&M.  :))) 

Dúfam že sa vám recenzia páčila :))

Paletka korektorov













Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára